Ga naar de inhoud

Onze Klanten

Onderwijs

Zakelijk

Zorg en welzijn

Specialisten

movie_filter Niels Ruitenbeek

Filmproducties

photo_camera Hilde Ruitenbeek

Fotografie

Nieuws

Boekpresentatie De Timmerfabriek

13 december 2023
2 min lezen
met14
arrow_forward

INC Awards 2023

27 november 2023
2 min lezen
met14
arrow_forward

5 tips voor het maken van een goede video

26 juli 2023
2 min lezen
met14
arrow_forward

5 tips voor een zakelijk portret

26 juli 2023
1 min lezen
met14
arrow_forward

Onze Studio

Studio Wiekenweg

Video

Wij hebben het in huis

Of je nu een interview wil opnemen of een instructievideo met greenscreen, we hebben het allemaal in huis. Met kwaliatief hoogwaardig apparatuur zullen wij uw wensen in beeld brengen.

Door de verschillende geluidspanelen, klinkt jouw verhaal mooi gedempt tijdens de opnames. Kom je bij ons opnames maken, dan kunnen wij ook voor de lunch/ snacks zorgen. Er staat in ieder geval altijd een kopje koffie voor je klaar!

Fotografie

Alles voor het perfecte plaatje

Naast video-opnames, kunnen in onze studio ook allerlei fotografie-opdrachten tot stand komen. Denk bijvoorbeeld aan portretten met studiobelichting, productfotografie of foodfotografie. Met een lekker muziekje aan, maken wij jouw foto’s tot een succes!

Onze Studio

Greenscreen

Een greenscreen wordt gebruikt voor het creĆ«ren van speciale effecten in films en video’s door de achtergrond te vervangen met digitale beelden of video’s. Het is mogelijk om presentatoren te laten verschijnen voor virtuele achtergronden tijdens livestreams en videoconferenties.

Tijdens het maken van educatieve video’s kunnen docenten zichzelf plaatsen in elke context om complexe concepten uit te leggen.

Bij het bewerken van de opname met behulp van speciale software, wordt de groene kleur geselecteerd en verwijderd, waardoor de achtergrond transparant wordt. Nu kun je elke gewenste achtergrond toevoegen aan de lege ruimte die is ontstaan na het verwijderen van de groene kleur. Dit kan een willekeurige afbeelding, video of virtuele omgeving zijn.