Ga naar de inhoud

Onze Klanten

Onderwijs

Zakelijk

Zorg en welzijn

Specialisten

movie_filter Niels Ruitenbeek

Filmproducties

photo_camera Hilde Ruitenbeek

Fotografie

Nieuws

Boekpresentatie De Timmerfabriek

13 december 2023
2 min lezen
met14
arrow_forward

INC Awards 2023

27 november 2023
2 min lezen
met14
arrow_forward

5 tips voor het maken van een goede video

26 juli 2023
2 min lezen
met14
arrow_forward

5 tips voor een zakelijk portret

26 juli 2023
1 min lezen
met14
arrow_forward

Met14

Diensten

Waar kunnen wij je mee helpen?

DIENSTEN IN

movie_filter Video

DIENSTEN IN

photo_camera Fotografie

Onze studio

Studio Wiekenweg

Bekijk meer arrow_forward

Onze werkwijze

1

Aan de slag met je vraag

Samen met de opdrachtgever bespreken we het doel van de video of de foto's. Een goede voorbereiding is het halve werk! Afhankelijk van de vraag stellen we een team samen en zorgen we ervoor dat het juiste materiaal klaar ligt. De interviewvragen worden naar wens vooraf doorgenomen en evt. kledingvoorschriften worden gecommuniceerd.

2

Het werkproces

Afhankelijk van de vraag en je wensen, kunnen de foto's en/of filmbeelden zowel op locatie gemaakt worden als in onze studio. Reken erop dat bij het draaien van interviews of presentaties een ruimte gecreëerd moet worden die zoveel mogelijk geluidsstil is. Wij zorgen er voor dat de geïnterviewden zoveel mogelijk op hun gemak worden gesteld. Dit geldt ook voor de mensen die op de foto mogen. Hoe meer je op je gemak bent, hoe spontaner het beeld!

3

Uw eindproduct

Na een draaidag wordt al het materiaal verwerkt in de edit. Voor foto's geldt dit dat we het materiaal selecteren en nabewerken in Lightroom en Photoshop. Voor het filmmateriaal werken we met Premiere Pro en After Effects. Na een eerste versie opgeleverd te hebben, vragen we om een reviewronde. Na deze ronde zetten we de puntjes op de i en heeft de klant een eindproduct op trots op te zijn!