Ga naar de inhoud

Onze Klanten

Onderwijs

Zakelijk

Zorg en welzijn

Specialisten

movie_filter Niels Ruitenbeek

Filmproducties

photo_camera Hilde Ruitenbeek

Fotografie

Nieuws

Boekpresentatie De Timmerfabriek

13 december 2023
2 min lezen
met14
arrow_forward

INC Awards 2023

27 november 2023
2 min lezen
met14
arrow_forward

5 tips voor het maken van een goede video

26 juli 2023
2 min lezen
met14
arrow_forward

5 tips voor een zakelijk portret

26 juli 2023
1 min lezen
met14
arrow_forward
arrow_back Terug naar Blogs

INC Awards 2023

27 november 2023

2 min lezen

met14

De afgelopen weken stond  bij ons in het teken van de INC Awards: Prijzen voor organisaties die bijdragen aan de acceptatie van mensen met een verstandelijke beperking. Een ‘INC Award’ is een compliment en aanmoediging tegelijkertijd! Met de prijs vieren we dat mensen met een verstandelijke beperking steeds volwaardiger meedraaien in onze maatschappij. Dat is fantastisch, maar kan nog beter! Uiteindelijk profiteren we daar allemaal van. 

De ‘INC Awards’ zijn bedoeld voor bedrijven en organisaties die mensen met een verstandelijke beperking omarmen. Er zijn in Nederland zát van dat soort organisaties, maar vaak kennen we ze niet. De ondernemers zijn te bescheiden en vinden het vanzelfsprekend dat mensen met een beperking mee denken en werken. Die bescheidenheid mogen ze laten varen: met een ‘INC Award’ zetten we ze voor één keer in de spotlight.

Met de INC Awards wil Stichting Upside Down de maatschappij inspireren met een andere blik te kijken naar mensen met een verstandelijke beperking. Naar hun talenten en de onverwachte mogelijkheden die ze bieden, want de organisaties die wij spreken, hebben inspirerende verhalen te vertellen!

Niels is samen met Linda Germs en Wilma Coopmans van Stichting Upside Down langs alle genomineerden gegaan om mooie sfeerbeelden en interviews op te nemen. Hilde heeft op de vervolgens alle beelden verzameld en ge-edit tot vijf videocompilaties die tijdens de awarduitreiking te bekijken waren op groot scherm. Tevens heeft de jury de video’s bekeken en meegenomen in hun oordeel.

Wat was het een feest om dit te maken! Het is fantastisch om te zien en te ervaren met hoeveel passie deze mensen iedere dag werken met mensen met een verstandelijke beperking (of liever uitdaging!). Het is geweldig om te zien hoe iedereen opbloeit en zich ontwikkelt op zijn/haar eigen manier.

Tijdens de speciale gala-avond/ awardshow liepen wij rond om, samen met Liam en Eveline als “razende reporters”, een aftermovie te maken. En ook dit was zó leuk om te doen! Liam en Eveline ontpopten zich als ware professionals met de microfoon en stelden hele goede vragen.

Ons hart gaat harder kloppen van dit soort projecten. Dit smaakt naar meer!

Check hier de aftermovie:

BEKIJK VIDEO play_arrow

Fotocredits: Jeancarlo Nunes dos Anjos

Deel dit artikel via

Voorgestelde artikelen

De Belichtingsdriehoek… wat is dat eigenlijk?

26 juli 2023

2 min lezen

met14

arrow_forward

Boekpresentatie De Timmerfabriek

13 december 2023

2 min lezen

met14

arrow_forward